Professionals

Het veerkrachtexpertisecentrum biedt ook trainingen, vormingen en symposia in het werken met de “veerkrachtpuzzel”  of andere thema’s gerelateerd aan veerkracht en trauma. Hiernaast hebben we ook een 3 daagse training in het werken met de veerkrachtmaterialendoos.

Training veerkrachtmaterialendoos

Tijdens de training “veerkrachtpuzzel” wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de wetenschappelijke achtergrond , de ontstaansgeschiedenis, de opbouw van het werkkader en de concrete implementatie van het veerkrachtwerkkader op de werkvloer. Hiernaast kan er uitgebreid stil worden gestaan bij het opzetten van een eigen groepsprogramma of het uitbouwen van individuele begeleidingssessies gericht op het versterken van veerkracht bij kinderen, jongeren en gezinnen.

De uitgebreide training omvat in het totaal 3 halve dagen. Tevens kunnen er ook steeds lezingen, workshops en vormingen op maat worden aangevraagd. Voor offertes kan u ons team contacteren via e-mail.

Materialen

Wanneer u deelneemt aan de training van de veerkrachtmaterialendoos ontvangt u eveneens het handboek “veerkracht bij kindertrauma”.

© Copyright - Veerkrachtexpertisecentrum