“Mama hij heeft dat gedaan, nee zij heeft dat gedaan” herkenbaar? Vermoeiend?
Wil je minder conflicten in huis?
Broers en zussen die ruzie maken hoort nu eenmaal bij de normale ontwikkeling. Echter voor ouders kan het erg vermoeiend zijn. Soms lijkt er geen einde aan te komen, zeker nu we door corona in deze wintermaanden nog dichter op elkaar zitten. Echter, hier ligt net een unieke kans!
Ben je bereid om conflicten thuis op een leuke manier om te toveren tot een kans voor het bouwen aan stevige conflicthanteringsvaardigheden waar je kinderen iets aan hebben voor nu en in hun volwassen leven? Dan is onze online workshop “in 3 stappen naar minder conflicten tussen siblings middels de question pillow” mogelijk wat voor jou!
Tijdens deze online workshops leer je?
  • wat de 3 concrete stappen inhouden
  • hoe je middels de question pillow elke ruzie kanomtoveren tot een kans om  mooie conflicthanteringsvaardigheden in je kinderen te bouwen. Op deze manier leren je kinderen steeds vaker de ruzies zelf op te lossen en kan  jij als ouder meer rust krijgt.

Verder gaan we actief aan de slag met diverse voorbeelden uit de praktijk zodat je helemaal klaar bent om thuis aan de slag te gaan met deze nieuwe methode.  De Question Pillow werd ontwikkeld door Naomi Vandamme (GZ-psycholoog/bignr 19921884125) en wordt al door vele ouders en professionals gebruikt in het stimuleren van diverse uit onderzoek aangetoonde belangrijke skills en mindsets voor een geslaagd volwassen leven.

Aanmelden kan via: naomi.vandamme@gmail.com

Datum: 04/02/2021 van 19.30 tot 21.00

Kosten: 50 euro (incl. question pillow)

Plaatsen zijn beperkt!